Zakelijk vloggen

Op deze pagina leggen we je graag verder uit wat zakelijk vloggen is en waarom het werkt. In de onderstaande video zie je een beknopte samenvatting van wat een zakelijke vlog voor jouw bedrijf kan betekenen.

Meer over zakelijk vloggen.

Zakelijk vloggen is dus de manier om een verhaal van een ondernemer of organisatie te vertellen. Door de dynamiek van de vlogstijl kun je veel meer laten zien en krijg je écht te zien hoe het achter de schermen van een bedrijf eraan toe gaat. Een zakelijke vlog is authentiek, menselijk, komt dichtbij en inspireert. Daarom dé perfecte manier om storytelling toe te passen. Klik op de onderstaande knop om te zien waar een zakelijke vlog zich uitstekend voor leent.

Voorbeelden
NK2B0088

Alles in huis .

Stay in Touch Media – de founder van vloggen voor bedrijven – produceert al jaren zakelijke vlogs voor onder andere RTL en LinkedIn en heeft hier al een enorm bereik gerealiseerd. Wij hebben alles in huis om deze productie mogelijk te maken: van het schrijven van de scripts, het verzorgen van de opnames en de montage. Met de juiste kennis en apparatuur produceren we zakelijke vlogs voor organisaties, en hebben we de expertise in huis om te adviseren over het implementeren van zakelijke vlogs in je marketingstrategie. Benieuwd wat zakelijk vloggen voor jouw organisatie kan betekenen op de lange termijn? Neem contact op met ons via 010 808 01 46

Dit vinden onze klanten.

“Vlogger Vera Britt is een topper en heeft het Kasteel perfect in beeld gebracht. Hier zijn we enorm blij mee. Goede redactie, korte lijntjes en prima communicatie.”

Sonja

Kasteel Wijenburg

“Middels een vlogster maken de kijkers op een hele persoonlijke manier kennis met mijn bedrijf. Mede mogelijk gemaakt door een tv-producent die oor en oog heeft om de kernwaarden goed en duidelijk in beeld te brengen. ”

Jesse Caron

Personal Trainer

“Vandaag een zakelijke vlog opgenomen met vlogger Julian Klop, Ontzettende aardige gozer, denkt mee, heeft een vlotte babbel, goede ideeën en staat open voor suggesties! Hele relaxte gast kan je zonder problemen inhuren voor een pakkende vlog of een mooie presentatie klus.”

Jacqueline

Eigenaar Smit Schoenen

In de allereerste trouwspecial was ik te zien met mijn vlog om mijn eigen bedrijf als weddingplanner te promoten. Nu komt er een tweede trouwspecial en die ga ik samen met Kevin Brouwer presenteren. Heel blij met de kansen die het top team achter dit programma mij biedt en ik kijk er naar uit om weer samen met Kevin voor de camera te staan.”

Astrid Blaauw

Astrid Blaauw Weddings & Events

“De opnames waren gemakkelijk te maken door de vakkundige vlogger Daphne en ook door de enthousiaste deelnemers. Daphne heeft op een professionele wijze en vol energie uitgelegd wat de bedoeling was. Ze heeft goed gekeken naar waar wij voor staan en dit opgepakt. Daphne deed actief mee en heeft ons stap voor stap meegenomen gedurende de twee uur durende opnames, met ondersteuning van een van onze judoka’s die toevallig veel weet van opnames maken. De essentie van waar wij voor staan zit in de montage verwerkt en is vakkundig in elkaar gezet.”

Johan en Dina

Sportschool Kaizen