Vloggers

Stay in Touch Media heeft door de jaren heen verschillende enthousiaste vloggers om zich heen verzameld om samen tot doeltreffende content te komen, waarbij iedere vlogger zijn/haar eigen kracht heeft. Bij iedere zakelijke vlog of vlogserie selecteren we in samenspraak welke vlogger het beste bij het desbetreffende bedrijf past. Uiteraard is het ook mogelijk om externen in te schakelen. Klik op de afbeeldingen van de vloggers om kennis te maken.

Kevin Brouwer

Iris Rulkens

Vera Britt

Jim van den Bliek

Daphne Bogaert

Julian Klop

Zakelijk vlogger gezocht!

Dit vinden onze klanten.

“Vlogger Vera Britt is een topper en heeft het Kasteel perfect in beeld gebracht. Hier zijn we enorm blij mee. Goede redactie, korte lijntjes en prima communicatie.”

Sonja

Kasteel Wijenburg

“Middels een vlogster maken de kijkers op een hele persoonlijke manier kennis met mijn bedrijf. Mede mogelijk gemaakt door een tv-producent die oor en oog heeft om de kernwaarden goed en duidelijk in beeld te brengen. ”

Jesse Caron

Personal Trainer

“Vandaag een zakelijke vlog opgenomen met vlogger Julian Klop, Ontzettende aardige gozer, denkt mee, heeft een vlotte babbel, goede ideeën en staat open voor suggesties! Hele relaxte gast kan je zonder problemen inhuren voor een pakkende vlog of een mooie presentatie klus.”

Jacqueline

Eigenaar Smit Schoenen

In de allereerste trouwspecial was ik te zien met mijn vlog om mijn eigen bedrijf als weddingplanner te promoten. Nu komt er een tweede trouwspecial en die ga ik samen met Kevin Brouwer presenteren. Heel blij met de kansen die het top team achter dit programma mij biedt en ik kijk er naar uit om weer samen met Kevin voor de camera te staan.”

Astrid Blaauw

Astrid Blaauw Weddings & Events

“De opnames waren gemakkelijk te maken door de vakkundige vlogger Daphne en ook door de enthousiaste deelnemers. Daphne heeft op een professionele wijze en vol energie uitgelegd wat de bedoeling was. Ze heeft goed gekeken naar waar wij voor staan en dit opgepakt. Daphne deed actief mee en heeft ons stap voor stap meegenomen gedurende de twee uur durende opnames, met ondersteuning van een van onze judoka’s die toevallig veel weet van opnames maken. De essentie van waar wij voor staan zit in de montage verwerkt en is vakkundig in elkaar gezet.”

Johan en Dina

Sportschool Kaizen